Logo des Repositoriums
Zur Startseite
  • English
  • Deutsch
Anmelden
  1. Startseite
  2. SuUB
  3. Forschungsdokumente
  4. Meat consumption in Europe: Issues, trends and debates
 
Zitierlink DOI
10.26092/elib/662

Meat consumption in Europe: Issues, trends and debates

Veröffentlichungsdatum
2013-01
Autoren
Kanerva, Minna  
Zusammenfassung
This paper includes an overview of how the consumption of meat in a number of European countries has developed over the last half a century, especially in terms of differences and similarities between the countries.
Schlagwörter
Fleisch

; 

Konsumverhalten
Institution
Universität Bremen  
Fachbereich
Zentrale Wissenschaftliche Einrichtungen und Kooperationen  
Institute
ARTEC Forschungszentrum Nachhaltigkeit  
Dokumenttyp
Bericht, Report
Serie(s)
artec-paper  
Band
187
Zweitveröffentlichung
Nein
Sprache
Englisch
Dateien
Lade...
Vorschaubild
Name

187_paper.pdf

Size

2.25 MB

Format

Adobe PDF

Checksum

(MD5):38c0237ef6a7805dccd7712b8a519845

Built with DSpace-CRIS software - Extension maintained and optimized by 4Science

  • Datenschutzbestimmungen
  • Endnutzervereinbarung
  • Feedback schicken